Een Tipje Van De Sluier

23 September 2011
Terug

Na mijn vorige blogs kan ik me voorstellen dat jullie benieuwd zijn hoe het is verlopen, die bewuste 2 september…Ik kan jullie zeggen: het was fantastisch! Onze bruiloft was een aaneenschakeling van mooie, ontroerende en grappige momenten. Onze entree in het Volkswagenbusje, een zeer persoonlijke ceremonie, een overheerlijk diner en nog veel meer. En dat alles omringd door onze liefste vrienden en familie, tegen een decor van de mooiste zomerdag van 2011: 25 graden, zon en strak blauwe lucht!

Zodra alle foto’s binnen zijn beloof ik jullie een uitgebreid verslag. Tot die tijd geef ik jullie alvast een tipje van de sluier…

Foto’s: © ruudC Fotografie // www.ruudC.nl
 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: