Bezoek Eens Een Bruidsbeurs!

09 November 2011
Terug

Aanstaande zondag sta ik op Bruidsbeurs Limburg in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Bruidsbeurzen zijn voor mij altijd een klein feestje. Naast het feit dat er allemaal vrolijke bruidsparen rondlopen, betekent het voor mij ook; een hele dag omringd worden door allemaal collega’s uit de trouwbranche, bekende contacten weer aanhalen en nieuwe contacten opdoen. Ik zie en spreek de personen achter het bedrijf, de website of het visitekaartje en dat is nu juist waar het om draait. Ook voor jullie als bruidspaar!

Dat de voorbereiding van een bruiloft veel werk is, dat weten jullie inmiddels wel. Of je komt er binnenkort snel genoeg achter…Je struint de ene na de andere website af, bekijkt foto’s en filmpjes en probeert een selectie te maken van leveranciers. (dit geldt natuurlijk alleen als je de bruiloft zelf organiseert, als je de hulp inschakelt van een weddingplanner blijft alleen het leuke gedeelte over ).

Waar het natuurlijk vooral om draait op jullie bruiloft is dat er een klik is met de leveranciers. Niet alleen de weddingplanner moet persoonlijk bij jullie passen, maar wat te denken van de fotograaf, die met jullie samen de mooiste momenten vastlegt. Of de BABS, die aan al jullie vrienden en familie jullie levensverhaal gaat vertellen. Maar ook met de cateraar en de bloemist moet je een klik hebben, zodat zij precies dát kunnen waarmaken, waar het jullie om gaat.

En daarom is het best leuk om eens een zondagmiddag op zo’n bruidsbeurs rond te struinen. Je ziet veel meer dan op een website, je krijgt meteen een gevoel bij diegene die zo’n belangrijke bijdrage gaat leveren aan jullie mooiste dag. En tegelijkertijd zie je tijdens de bruidsshow misschien wel dé jurk voorbij komen, kun je onderweg nog ergens een lekker stukje taart proeven én kun je weer een middag quality-time samen bijschrijven…

Oh ja, en kom ook even langs bij Fabuloes Weddings…ik heb nog wat leuks voor jullie in petto!
 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: