Real Wedding in Maastricht en Roermond

16 December 2011
Terug

Op 22 oktober 2011 trouwden Karin en Bram in het altijd mooie Maastricht. De weersomstandigheden: beetje fris, maar wel zon en strakblauwe lucht. Een prachtig decor dus voor een oktober-bruiloft.

 

 

De wens van het bruidspaar was een gezellige dag in ongedwongen sfeer. Er waren veel kinderen bij, dus dat betekent qua planning vooral niet te strak inzetten en voldoende tijd vrij houden voor onverwachte momenten. Om eenduidigheid aan te brengen in het geheel werd er gekozen voor een kleurenthema: zwart / wit met fuchsia. Daarnaast had het bruidspaar een logo laten ontwerpen met hun initialen erin, iets dat vanzelfsprekend de hele dag terug kwam en steeds weer zorgde voor herkenning.

De dag begon met de wettelijke huwelijksvoltrekking in de prachtige Cellebroederskapel, gelegen midden in het centrum van Maastricht. Daarna was het tijd voor een perfect verzorgde lunch bij het Kruisherenhotel. De gasten hoefden hiervoor alleen maar de weg over te steken en konden heerlijk wegzakken in het rode pluche voor een informele lunch. Na de lunch vertrok het gezelschap alvast naar de kerk op Sint Pieter, terwijl Karin en Bram op hun gemak nog wat foto’s maakten op de binnenplaats van het Kruisherenhotel.

Ook de kerkelijke huwelijksvoltrekking, die opgeluisterd werd door de zang van Debora Hulskamp, was prachtig. Daarna konden alle gasten zich opmaken voor een ritje door Limburg, namelijk op naar de diner-en feestlocatie Kasteeltje Hattem in Roermond. Hier stond voor hen de bruidstaart klaar, compleet in het kleurenthema en met hun eigen logo als taarttopper.

Na het diner maakte het bruidspaar een geweldige entree. Zij hadden een knallende openingsdans ingestudeerd en de band The Embers zorgde voor de rest. De gasten vielen van de ene verbazing in de andere; bij binnenkomst mochten ze het Gastendoek tekenen, een groot succes. Daarna konden ze onder het genot van een mojito meteen een diapresentatie bekijken van foto’s van het bruidspaar, die fotograaf Aron Nijs al in elkaar had gezet. Wachtende op de entree van het bruidspaar werden zij al verzorgd met heerlijke hapjes van Kasteeltje Hattem en halverwege de avond kwamen de inmiddels welbekende Camerameisjes het feestgedruis binnen om alle gasten op de foto te zetten.

Kortom; het was een zeer compleet en geslaagd feest. Je zou bijna zeggen; voor herhaling vatbaar!

Hieronder een impressie van deze prachtige dag, met foto’s van Aron Nijs Fotografie.

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto

 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: