Trouwen...wij?? (deel 2)

06 Januari 2012
Terug

Vorige maand konden jullie lezen hoe Martijn Petra ten huwelijk vroeg en hoe ze samen konden gaan brainstormen over de invulling van die ene mooie dag. Hierbij een update van de vorderingen in hun planning!


‘Het plannen van de bruiloft is inmiddels in volle gang en het schiet al lekker op! Ondanks dat we nooit eerder gesproken hebben over trouwen en onze bruiloft, zitten we op één lijn wat betreft de invulling van de dag. Een Italiaanse bruiloft waar we goede herinneringen aan hebben, is onze inspiratiebron. Maar om nu iedereen naar Italië te laten afreizen, dat gaat iets te ver. Daarom proberen we diezelfde sfeer hier in Nederland te vinden.

Ondanks dat we met veel plezier in Nijmegen wonen, waren we het er al snel overeens dat we hier niet wilden trouwen. Dus geen wijnfort in Lent met uitzicht op de Waalbrug of het kleine kapelletje in het Valkhof park. Nee, voor ons gevoel komen de Toscaanse heuvels nog het meest overeen met de heuvels in Limburg. Daar waar we ook zo graag mountainbiken of op de racefiets de nodige kilometers wegtrappen. Zuid-Limburg moest het worden.

Met Loes, onze weddingplanner, zijn we een dagje door Limburg gecrossd om diverse locaties te bekijken. Het is lastig, want je moet rekening houden met mooi maar ook met regenachtig weer. En de ene locatie heeft een schitterende tuin om buiten te trouwen, maar de ruimte binnen, stel dat het regent, valt dan tegen. En met regen moet je toch rekening houden, ook al gaat het verhaal dat als je een worst brengt naar de nonnen, zij bidden voor mooi weer. Inmiddels hebben de nonnen de eisen bijgesteld, zoals we laatst hoorden op het journaal. Wijn, fruit en andere levensmiddelen zijn nu ruilgoederen voor een kans op mooi weer.

Inmiddels is de locatie geregeld! Maar aangezien het voor alle gasten een geheim moet blijven, kunnen we hier in dit blog natuurlijk niet teveel prijs geven.

We kunnen wel melden wat het niet is geworden. In elk geval geen lunch tussen de wijnranken op een Limburgse heuvel. Wat een super mooie locatie, met een geweldig uitzicht. Maar het doemscenario van een lekkende partytent in het soppende gras tussen de ranken, dat ging het niet worden.

Het werd ook niet dat ene kasteel in met een hele mooie tuin, maar waarbij het verkeer bijna letterlijk langs je heen raasde. Maar ook de mooie klassieke bus waarmee we de gasten wilden vervoeren en zelfs de barista die de kunst van het koffiezetten als geen ander kent, zijn het uiteindelijk niet geworden.

Wat dan wel?? Als de uitnodiging op de mat valt, zal de locatie bekend zijn. Maar dat is dan ook gelijk het enige wat onze gasten van te voren zullen weten van onze dag. De rest blijft een verrassing!’


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: