Trouwen op de Floriade

22 Maart 2012
Terug

In eerdere blogs schreef ik al over dé trouwprovincie van Nederland en hoe je ervoor kunt zorgen dat jullie ceremonie écht heel persoonlijk wordt. De trouwlocatie maakt daar een belangrijk deel van uit. Door te kiezen voor een unieke locatie die écht bij jullie past, kun je je de ceremonie net dat beetje meer persoonlijkheid meegeven en je gasten aangenaam verrassen. En laten we eerlijk zijn, het is toch veel leuker om elkaar het jawoord te geven op een plek die net zo bijzonder is als jullie liefde voor elkaar, in plaats van in de plaatselijke trouwzaal van het gemeentehuis, waar na jullie alweer het volgende bruidspaar staat te wachten?!

Dat Limburg over veel mooie locaties beschikt is duidelijk. Er zijn zoveel mooie kastelen en hoeves, dat een selectie hieruit maken bijna niet te doen is. Maar er is natuurlijk nog veel meer. Een villa met een prachtige tuin, waar het prieeltje al voor jullie klaar staat. Of een hippe beachclub in Midden-Limburg met zijn vele Maasplassen. Met heerlijke loungesets, waar je met je voeten in het zand kunt trouwen.

En wil je iets écht unieks? Denk dan eens aan de Floriade! De wereldtuinbouwtentoonstelling die van april tot oktober 2012 in Venlo te zien is. Dat klinkt in eerste instantie misschien niet echt spannend, maar dat gaat echt een complete happening worden daar. Deze expo vindt maar één keer in de tien jaar plaats, dus grijp je kans! Misschien geven jullie elkaar het jawoord wel in de grootste kabelbaan van Nederland of in het Home of Happiness (dat klinkt toch geweldig!). En wat te denken van je fotosessie op deze kleurrijke plek, in de Japanse kruidentuin, tussen de vrolijke bloemenvelden of in de prachtige vlindertuin?

 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto

 

Ik zie het al helemaal voor me! Vanaf nu heb je 6 maanden de tijd om van deze prachtige beleving gebruik te maken. En daarna…zul je weer 10 jaar moeten wachetn voordat dergelijke kans zich weer voordoet. Ik help je dan ook graag om ook deze droom werkelijkheid te maken!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: