Bijzondere Huwelijksnacht of Honeymoon

12 April 2012
Terug

Een van mijn wekelijkse bezigheden als weddingplanner is het bezoeken van mooie locaties en fijne leveranciers in heel Limburg, om zo altijd een perfecte match te kunnen maken voor mijn bruidsparen. Zo was ik onlangs bij Anja Versteeg van Buitengoed de Gaard, die mij had uitgenodigd om hun Pipowagens te komen bekijken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al dikwijls langs het buitengoed was gereden, maar nog nooit bedacht had wat zich daar allemaal afspeelde. Des te blijer was ik dus met de uitnodiging van Anja.

Toen ik het erf opliep, viel me al meteen op dat er een hele fijne sfeer hangt. Een landelijke omgeving, met oog voor detail en waar je je meteen thuisvoelt. Ik kletste met Anja over het ondernemerschap, haar maatschappelijke betrokkenheid voor de Stichting Rett en over haar prachtige accomodaties. En ter plekke nodigde ze mij en mijn lief uit om een nachtje te komen slapen in de Pipowagen, zodat we konden ervaren hoe het is. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, en de volgende dag stonden we met de weekendtas op de stoep. Ik had de wagens de dag ervoor natuurlijk al gezien, maar nu had Anja ze precies zo aangekleed, als ze doet voor een bruidsarrangement. En zonder al teveel te verklappen (want verrassingen blijven nu eenmaal het leukst) kan ik je zeggen dat het echt fantastisch was. Zó persoonlijk, zó tot in de puntjes, ik viel van de ene verbazing in de andere. Aan alles was gedacht. Hartjes, verse rozen, een gevulde koelkast…het kon niet op. Anja’s man Bas was zelfs al begonnen met het houtvuur voor de hottub, die we gedurende de avond heerlijk warm stookten, om er om laat op de avond nog even heerlijk in te badderen.

De foto’s spreken denk ik wel voor zich…

 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto

 

Dus als je zin hebt in een knus weekendje weg of een heerlijke honeymoon in eigen land? Check dan eens de Pipowagen, Mammaloewagen of het Vierseizoenenhuisje van Buitengoed de Gaard. De accomodaties zijn overigens van alle gemakken voorzien; centrale verwarming, heerlijke douche, airco en zelfs een vaatwasser! Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht, dus helemaal leuk met kinderen! En binnenkort kun je er dus ook een heel fijn bruidsarrangement boeken. Houd de website maar in de gaten!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: