Vier de Liefde 12-12-12

10 Mei 2012
Terug

Op mijn website en via social media heb je er misschien al over gelezen; Vier de Liefde 12-12-12. Een landelijk trouwevenement waarbij op 12 december 2012, om 12.00uur ‘s middags in 12 provincies 12 bruidsparen elkaar het jawoord geven. Zo. Dat was heel veel twaalf.


Ik vind het zelf een supermooi project, omdat het gaat om bruidsparen die zich eigenlijk geen luxe bruiloft kunnen permitteren. Het evenement is namelijk gekoppeld aan de Voedselbank, en bruidsparen die daarbij aangesloten zijn mogen zich hiervoor opgeven. De hele bruiloft wordt mogelijk gemaakt door sponsoren, en Fabuloes Weddings is er daar eentje van. Samen met Consuela van BrideNGroom, verzorgen wij de organisatie van de bruiloft in Limburg en zijn we tevens aanwezig als ceremoniemeesters op de dag zelf. Mooi ook, dat wij als dé twee gediplomeerde weddingplanners uit Limburg hieraan gestalte kunnen geven.

Vanmiddag hadden we onze eigen eerste georganiseerde brainstormsessie. Heerlijk om samen te bedenken hoe we voor dit bruidspaar een zo gaaf mogelijke dag in elkaar kunnen zetten. Wat helpt natuurlijk, is dat de initiator van dit geheel, Ontdek een Kasteel, samen met Bruid Media het middagprogramma organiseert in het midden van het land. Twaalf bruidsparen die daar bij elkaar komen en er na de wettelijke ceremonie een knalfeest van kunnen maken, samen met hun gasten.

Aan ons de schone taak om ervoor te zorgen dat alle randvoorwaarden geregeld worden. Het bruidspaar moet er natuurlijk tiptop uit zien, mooie kleding, haren, nagels, visagie. Vervolgens zie ik zo voor me dat ze in een prachtige trouwauto worden voorgereden, de locatie Kasteel Bloemendal moet natuurlijk stijlvol gedecoreerd worden en na de ceremonie staat er een lekkere bruidstaart voor hen klaar. Met bij voorkeur een heerlijke champagne.

Denk je nu; hé, daar kan ook wel iets in betekenen als leverancier in de trouwbranche? Kijk dan eens op de website van Vier de Liefde 12-12-12. Of neem gewoon even contact met me op! Samen moeten we hier toch iets supermoois van kunnen maken!

 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: