Top Idee Voor Je Give-Away: Het Camerameisje

12 Juli 2012
Terug

Give-aways…vaak een onderdeel van je bruiloft dat heel simpel lijkt, maar als je er goed over na gaat denken is het nog best wel ingewikkeld. Natuurlijk is het leuk om je gasten te bedanken voor hun komst met een klein cadeautje. Maar wat geef je dan? Het is het leukste als het iets persoonlijks is dat bij jullie past, of iets dat jullie gasten kunnen bewaren als een leuke herinnering aan jullie bruiloft. Of dan op zijn minst iets waar je gast zelf ook iets aan heeft. En het liefst nog alledrie deze dingen in één. Maar dat is nog niet zo makkelijk blijkt in de praktijk. Want hoe vaak stond jij op een bruiloft aan het eind van het feest met een gepersonaliseerde flesopener of balpen in je hand? Juist, waarschijnlijk té vaak.

Wat ook leuk is, maar wel heel veel werk vraagt, is om na jullie bruiloft nog een foto te sturen naar jullie gasten. Maar zeg nou zelf, zet jij een foto van een ander bruidspaar bij jou in de kast? Nee, dan is het veel leuker als je bijvoorbeeld samen met je gasten op de foto staat. Kortom, zo’n give-away is nog een hele opgave.

Hoe blij was ik dan ook toen ik tijdens de voorbereidingen van onze eigen bruiloft in aanraking kwam met Het Camerameisje. Een prachtconcept, dat je gasten versteld zal doen staan. Het gaat als volgt. Tijdens jullie bruiloft (bijvoorbeeld als het feest in volle gang is) komen er één of meerdere hippe Camerameisjes langs. Zij maken foto’s van jullie gasten, die meteen geprint en geplakt worden op een kaart die speciaal voor jullie bruiloft is ontworpen. Hier kunnen jullie dus een bedanktekst opzetten, of jullie trouwlogo, of jullie namen en trouwdatum. Alles is mogelijk. De foto wordt gemaakt en er wordt dus ter plekke een fotokaart van gemaakt die jullie gasten meteen ontvangen. Hoe leuk is dat! Een persoonlijk bedankje mét foto en een herinnering voor iedereen die erbij is.

 

 

 
Ik heb nu een aantal keren met Het Camerameisje gewerkt en ik kan jullie zeggen dat de reacties echt enorm leuk zijn. Het is entertainment, fotografie en give-away in één. En het leuke is dat je als bruidspaar achteraf ook nog alle gemaakte foto’s toegestuurd krijgt.
 
Klik voor een vergroting/verkleining op de foto
 
Wil jij meer informatie over deze en andere originele ideeën voor je bruiloft? Neem dan gerust een contact met me op!

Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: