Zomerkriebels In September

13 September 2012
Terug

Zomerkriebels…niet echt iets voor september zou je denken. Maar ik heb ze toch echt!

Morgen is het precies één jaar geleden dat Raymond en Anke trouwden op Curaçao. De eerste bruiloft die ik daar mocht organiseren en ook nog eens de plaatselijke krant haalde! Ik heb voor hen de voorbereiding gedaan, maar was er op de dag zelf helaas niet bij. Maar nu vertrek ik over 10 nachtjes (ja het is ouderwets aftellen geblazen!) op studiereis naar Curaçao en Aruba. Wat een tof vooruitzicht! Echte zomerkriebels dus!

 


Samen met een aantal andere weddingplanners van de BWPN gaan we verschillende prachtlocaties bezoeken. We maken kennis met de mooiste hotels en hun privé-trouw-strandjes, gaan ervaren hoe het is om je bruiloft op een boot te vieren en doen dus ook een dag Aruba aan. Het zal een mooie ervaring worden, daar ben ik van overtuigd. En daarna kan ik bruidsparen die op het altijd zonnige Curaçao of Aruba willen trouwen, nóg beter op weg helpen. Het is tenslotte de ervaring die telt!

Ik hoop in het vervolg het hele jaar door zomerkriebels te hebben…


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: