Klaar voor het jaar 2014!

13 Januari 2014
Terug

Time flies...en voor je het weet is het jaar 2014 alweer twee weken bezig. Eigenlijk was ik nog van plan eind 2013 een hele mooie terugblik te schrijven, maar door alle drukte kwam dat er niet meer van en ach, vooruitkijken is eigenlijk ook veel leuker!

 

Het jaar is nog vers, maar ik weet nu al dat er weer veel moois staat te gebeuren. Prachtige bruiloften staan er op de planning, van hoeves tot kastelen en van Limburgse beachclub tot Caribisch strand. Bruidsparen die klein, en heel intiem met z'n tweetjes trouwen, tot grote feesten en recepties. Heerlijk om voor ieder bruidspaar juist die perfecte dag te regelen die bij hen past. Met of zonder thema, wel of niet een kerkelijk huwelijk, het maakt allemaal niet uit. Zolang iedereen maar zijn eigen ding doet, dat blijft het devies.

 

Naast alle bruiloften wordt mijn agenda met meer moois gevuld dit jaar. Zo ga ik aan de slag voor World of Weddings, een superhandige wedding-app voor bruidsparen. Een prachtige tool om je te helpen bij de zoektocht naar de juiste leverancier, het bijhouden van je to-do lijst of inzichtelijk houden van je budget. Mijn taak wordt om ervoor te zorgen dat ook de leveranciers in het zuiden van het land straks allemaal te vinden zijn in deze app.

 

En daarnaast loopt er nog een mooi project, dat ik op Facebook al tijden mijn 'secret project' noem. En dat blijft het nog heel even, want momenteel worden de laatste afspraken vastgelegd en de eerste promotietools besteld. 14 februari wordt het gelanceerd. Wat het is, houd ik nog even geheim. Maar dat het mooi, uniek én vernieuwend is in de Nederlandse trouwbranche is wel een feit. Dus....houd social media maar goed in de gaten...to be continued!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: