Vier de Liefde 12-12-12, Hoe Staat Het Ervoor?

25 Oktober 2012
Terug

Al maandenlang wordt er door het hele land hard gewerkt aan dit prachtige initiatief van Ontdek een Kasteel. Zo ook in Limburg! En deze week was het dan zover dat ik het bruidspaar mocht ontmoeten dat in Limburg gaat trouwen. Gerrit en Hanny waren door Joanne in hun woonplaats Sprang Capelle opgehaald en werden in Weert afgezet. Daar begon onze locatietour voor vandaag. Al snel bleek dat Gerrit en Hanny twee superlieve mensen zijn die ontzettend weten te waarderen wat er allemaal voor hen geregeld wordt. Echte eisen hadden ze dan ook niet, waardoor Anuska carte blanche kreeg voor de bruidstaart, Elvira haar creativiteit kwijt kan in het bruidsboeket en zelfs Diana haar eigen ideeën mag uitwerken voor de trouwringen. Bruidspaar blij, leveranciers blij!
's Middags reisden we verder af naar het uiterste zuiden, naar de locatie waar het allemaal gaat gebeuren: Kasteel Bloemendal in Vaals. En tja, je moet er even voor reizen, maar dan heb je ook wat! Gerrit en Hanny waren duidelijk onder de indruk. Als klap op de vuurpijl werd hen ook nog de bruidssuite aangeboden. En nee, die hoefden ze nog niet te zien, dat blijft nog even een verrassing...


Nu kan het aftellen beginnen. Nog 6 weken en dan is het al zover. De trouwambtenaar is gesproken, de uitnodigingen worden ontworpen en het originele gastenboek is in de maak. Limburg is klaar voor VierdeLiefde121212!

 


 


Terug

Share this:
Reacties

gerrit en hannyVrijdag 26 Oktober - 18:20 

het was weer een dag om niet te vergeten we hebben overal van genoten ook van de damens die ons rond hebben getoert van uit huis tot in het limburgs land ( geweldig ) bedankt


Imke van HeysterVrijdag 26 Oktober - 10:34 

Mooi om te lezen hoe alles invulling krijgt, prachtig vooruitzicht voor alle leveranciers en natuurlijk het bruidspaar. Heel veel plezier alvast!
Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: