Trouwen op Curaçao (deel 2)

29 Oktober 2012
Terug

Zoals ik eerder beloofde, zal ik de komende tijd regelmatig een blog schrijven over Trouwen op Curaçao zodat ik mijn ervaringen uit de studiereis met jullie kan delen!

 

Nu het erop lijkt dat de winter in Nederland echt is begonnen, denk ik maar al te graag terug aan de warme temperaturen op Curaçao...en dat is waarschijnlijk ook één van de redenen dat je daar wil trouwen. De goed-weer-garantie is in elk geval een stuk hoger dan in Nederland. Maar tegelijkertijd moet je op Curaçao ook zeker rekening houden met het weer. Waar in Nederland vaak de ceremonie rond het middaguur plaatsvindt, zou ik dat daar ten sterkste afraden. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een mooi prieeltje op het strand rond het middaguur niet de beste plek is om te vertoeven. Beter is het om rond zonsondergang te trouwen, niet alleen voor de mooie foto's die het oplevert, maar vooral omdat de temperatuur dan al een stuk aangenamer wordt. Het zou toch zonde zijn als je make-up al is uitgelopen voordat je van het hotel naar de trouwlocatie bent gelopen. En een bruidegom met een nat overhemd van de zweet ziet er ook minder charmant uit dan je je had voorgesteld.

 

Ook voor het maken van de foto's dien je hier dus goed rekening mee te houden. En wat te denken van de bruidstaart...ook die is doorgaans niet bestand tegen zo'n hoge temperaturen. Ga er dus niet vanuit dat je een bruiloft op Curaçao op dezelfde manier kunt plannen als in Nederland. Er zijn wel degelijk belangrijke verschillen! Als weddingplanner denk ik hierin graag met jullie mee!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: