De Liefde Gevierd!

15 December 2012
Terug

Zondagmorgen...tijd om eens even rustig terug te kijken op een enerverende week! De week van Vier de Liefde, de week van 12-12-12! Wat een fantastische dag hebben we mogen beleven!

 

's Ochtends vroeg op pad naar Kasteel Bloemendal in Vaals. Het bruidspaar en hun gasten hadden hier al geslapen en zaten dus lekker samen aan het ontbijt. Hun avond van tevoren was niet bepaald rustig verlopen, aangezien Hanny en Gerrit in alle drukte een koffer vergeten waren. Paniek! Want in die koffer zaten de trouwschoenen! Gelukkig werd dit opgelost doordat de hotelmanager van Kasteel Bloemendal zelf in de auto sprong en op weg ging naar Sprang Capelle, om laat op de avond het verlossende telefoontje naar het bruidspaar te kunnen brengen: de koffer is terecht! Dit bewijst overigens maar weer eens wat een fantastische sponsor Kasteel Bloemendal is geweest, zij hebben echt topservice geleverd!

 

Dus 12-12-12 kon beginnen, met trouwschoenen en al! Terwijl Hanny door kapper en visagist werd verwend, stond de Limburgse nieuwszender L1 al klaar voor het eerste radio-interview. Later hebben zij ook nog de ceremonie en toost gefilmd, wat resulteerde in een mooi nieuwsitem dat de hele dag door te zien is geweest.

 

Na het officiële gedeelte in Vaals, vertrokken we naar Nijkerk voor het gezamenlijke middagprogramma. Ook hier was alles perfect in orde! Na een kort interview door Natasja Froger, klom René Froger het podium op. Op zijn 'This is the moment' werden er 12 bruidstaarten met vuurwerk binnengereden. Een fantastisch gezicht en een regelrecht kippenvel moment! Nadat alle taarten tegelijkertijd waren aangesneden was het tijd voor de openingsdans, ook in twaalfvoud natuurlijk!

 

Al met al was het echt heel erg bijzonder om dit mee te mogen maken. Ik ben er trots op dat ik als weddingplanner en ceremoniemeester voor Limburg mijn steentje heb mogen bijdragen aan de huwelijksdag van Hanny en Gerrit. En natuurlijk ook trots op het feit dat we met meer dan 300 leveranciers in de trouwbranche, die zich allemaal kosteloos hiervoor hebben ingezet, zoiets hebben kunnen realiseren.


Terug

Share this:
Reacties

MamaZondag 16 December - 21:11 

Ha  Loes,
Wat een mooi geschreven blog. We hebben die hele dag gevolgd. Geweldig wrk van iedere sponsor.
Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: