Trouwen In 2013

10 Januari 2013
Terug

2013, het nieuwe jaar is begonnen! Ik weet het, het is al 10 dagen bezig en we mogen elkaar al zogenaamd geen gelukkig nieuwjaar meer wensen, maar ik vind het jaar nog vers genoeg om even een mooie vooruitblik te doen.

 

Er staan al weer een aantal Fabuloes-bruiloften op de planning voor het komende jaar en als het goed is worden er daar nog een heel aantal aan toegevoegd. Dat Kerst en Oud&Nieuw bij uitstek dé tijd is om je geliefde ten huwelijk te vragen, merkte ik de afgelopen dagen wel weer aan mijn mailbox. Veel net verloofde bruidsparen die enthousiast beginnen met de planning van hun bruiloft en er al snel achterkomen dat dat toch wel een hele grote klus gaat worden. Het rare is dat ik bij sommige mensen merk dat het bijna een taboe is om een weddingplanner in te schakelen. Alsof je zelf niet in staat bent om je bruiloft te regelen! Natuurlijk kun je dat, (uitzonderingen daar gelaten ;-) ), maar de vraag is of de komende maanden dan ook wel zo leuk gaan worden. Veel fijner is het toch als je samen met je lief kunt genieten van de voorbereidingen. Lekker samen die taart gaat proeven en de mooiste locaties gaat bekijken, waarvan de weddingplanner je heeft gegarandeerd dat die goed, mooi en passend binnen jullie budget zijn. Niets is zo frustrerend als een heel weekend de hele provincie door te crossen om allerlei leveranciers te bezoeken die het dan nét niet zijn. Zonde van je kostbare tijd! En tja, dan wordt de voorbereiding van je bruiloft een hele kluif.

 

Ik behandel dus met liefde alle aanvragen die binnenkomen. Of je nu hulp nodig hebt bij de totale organisatie of juist even een adviesgesprek wil om je op weg te helpen. Schroom niet, vragen staat vrij. Ik wens jullie een prachtig 2013!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: