In Shape Voor Je Bruiloft!

23 Januari 2013
Terug

Vorige week mocht ik kennis maken met Charlotte Spee van Spee Sportbegeleiding. Charlotte is personal trainer en richt zich sinds kort o.a. op bruidsparen! Zij had mij dus benaderd voor een kennismaking, maar dan ook meteen een kennismaking met haar werk. Want alleen op die manier kan ik natuurlijk bruidsparen juist informeren over haar methode en werkwijze. Dus ik op vrijdagmiddag op naar Born. Charlotte komt overigens ook bij je thuis als je dat prettiger vindt, maar ik vond het wel zo fijn om in het sportcentrum af te spreken. En dat heb ik geweten!

 

Fietsen, rennen, buikspieroefeningen, gewichten...alles is voorbij gekomen. Nu sport ik al mijn hele leven redelijk veel, maar als er 1 op 1 een trainer naast je staat die je begeleidt en aanmoedigt is dat toch wel even anders. Charlotte kijkt echt naar welke oefeningen je lijf nodig heeft en sleept je door de training heen. Ook als je bij de tiende keer opdrukken denkt: dit gaat echt niet meer, zorgt zij ervoor dat je de twintig toch nog haalt.

 

 

Toen ik zelf ging trouwen dacht ik ook: wat zou het fijn zijn als ik met net een paar kilootjes minder in die jurk kon. Een trainingsprogramma met Charlotte was toen echt ideaal geweest. En het leuke is, ze verzorgt dus trainingen voor het bruidspaar, dus samen met je lief lekker fit worden! Charlotte bespreekt jullie doelen en stemt daar een programma van 3 maanden op af. In die tijd kun je ervoor kiezen om één of twee keer per week met haar te trainen en bovendien krijg je er ook nog eens voedingsadvies bij. Leuk toch, om ook op die manier samen naar jullie grote dag toe te leven!

 

Zelf heb ik nog twee dagen fikse spierpijn gehad, maar stiekem is dat eigenlijk best een fijn gevoel. Moe maar zeer voldaan kon ik het weekend beginnen!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: