Weddingstyling

05 Maart 2013
Terug

Twee weken geleden heb ik mijn certificaat 'Weddingstyling voor professionals' behaald. Bij Anouk Lisman van In Style Styling & Decoraties volgde ik de workshop Weddingstyling. Een zeer interessante, inspirerende en intensieve dag!

 

's Ochtends vertelde Anouk ons over de achtergrond van styling in het algemeen en weddingstyling in het bijzonder. Erg interessant vond ik dat, want waarom kies je nu bepaalde kleuren als themakleur, welke kleuren kun je het beste combineren en welke stoffen of materialen passen in een bepaald thema? Tussendoor keken we onze ogen uit, Anouk had namelijk een aantal wonderschone voorbeelden in haar verhaal verwerkt. De meeste foto's kwamen uit Amerika en dan zie je maar weer hoe veel groter weddingstyling daar is in vergelijking tot ons kikkerlandje. Een ware snoepwinkel voor iedereen die van mooie styling houdt!

 

's Middags mochten we zelf aan de slag met twee opdrachten. Een ceremoniesetting stylen en een dinertafel. Dat allemaal in haar showroom in Tilburg, waar je als aanstaand bruidspaar op alle gemak je bruiloftstyling kunt uitzoeken. Ook voor styling geldt namelijk dat er voor elk budget wel iets te krijgen is. Anouk biedt speciale DIY-pakketten aan. Do It Yourself dus, waarbij je met haar materialen lekker zelf aan de slag kunt.

 

Wij mochten ons heerlijk uitleven met linten, lampionnen, verse bloemen en rozenblaadjes. En het resultaat mocht er zijn! Dus wil je je bruiloft ook nét dat beetje extra meegeven? Ik denk graag met jullie mee over de weddingstyling, dus mail of bel me gerust!

 

 


Terug

Share this:
Reacties

VaskaDinsdag 16 April - 09:42 

Wat stijlvol gedaan! Prachtig!
Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: