What makes me happy...

12 Maart 2013
Terug

Vandaag even geen blog over tips, trends of workshops. Natuurlijk wel over bruiloften, want mag ik gewoon even met jullie delen dat ik zooo happy word van alle bruiloften die ik mag organiseren??! Over een maandje staat de eerste bruiloft van 2013 op de planning en vanaf dan sjees ik weer heel Limburg door voor vele mooie, bijzonderen, persoonlijke en exclusieve bruiloften.

 

Van een knusse hoeve tot romantisch kasteel en van klein kerkje naar hippe beachclub. Van een gezellige bourgondische familiebruiloft naar summer chic loungen en van grote diners met internationale gasten naar een echt Limburgs knalfeest. Ik ben er helemaal klaar voor, en terwijl de eerste bruiloft van dit jaar nog moet beginnen, komen de aanvragen voor 2014 ook al binnen. Niets mooier dan al deze bruidsparen helpen bij de organisatie van hun mooiste dag. En niet te vergeten al die fijne, professionele, collegiale leveranciers waar ik telkens weer mee mag samenwerken. Wat is de trouwbranche toch leuk. I love it!

 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: