Trouwen in Thorn

20 Mei 2013
Terug

 In de week waarin beide ouders van het bruidspaar ook hun trouwdag vierden, trouwen Patrick en Anja in het prachtige witte stadje Thorn.

 

’s Ochtends maakten bruid en bruidegom zich klaar, ieder afzonderlijk in hun ouderlijk huis in Blerick. Familie en vrienden stonden klaar om het bruidspaar te bewonderen, toen Patrick zijn Anja kwam ophalen in een Kever oldtimer. Altijd weer een kippenvel momentje als ze elkaar voor het eerst zien! Het bruidspaar vertrok daarna richting Thorn voor een relaxte fotoshoot. Mooie plekjes genoeg in dit bekende toeristische plaatsje in Midden-Limburg!

Terwijl hun gasten binnendruppelden bij Hoeve de Grote Hegge in Thorn, kwamen Patrick en Anja even op temperatuur van de fotoshoot. Hun gasten namen plaats in de Ridderzaal en op de live gezongen muziek van Marly Kuipers kwam eerst de bruidegom met zijn moeder en vervolgens de bruid met haar vader binnen, vergezeld door twee prachtige bruidsmeisjes. Er volgde een tweetalige ceremonie door Imke van Heyster van Ceremonizo. Tweetalig, namelijk in het Nederlands voor Anja’s familie en in het Blericks dialect voor Patrick en zijn familie. Geweldig om te horen hoe dit werd opgepikt, het maakte de ceremonie nóg persoonlijker.

 

Na de prachtige huwelijksvoltrekking was het tijd voor toost en taart in de knusse gewelvenkelder van de hoeve. Hier was ruim de tijd om gezellig te kletsen met alle gasten, dat werd voortgezet tijdens het heerlijke diner.

 

Alle ruimtes van deze mooie hoeve konden perfect worden benut, want na het diner verplaatste het gezelschap zich naar de grote Tiendschuur, waar de DJ al klaarstond om er een knalfeest van te maken. Maar niet voordat de openingsdans gedaan was natuurlijk. Dit werd gedaan op hun lievelingsnummer, waarop ze elkaar hebben leren kennen. Grootste verrassing was, dat de band die dit nummer zong live aanwezig was om dit en nog een tweetal extra nummers voor hen te zingen. Wat een geweldige start van het feest!

 

Ik hou er altijd van om verrassingen te regelen voor het bruidspaar en vind het dan ook fantastisch als de familie en vrienden hierin meedenken. Dat zijn toch de dingen die vaak net dat beetje extra bieden aan het bruidspaar en daar doe je het uiteindelijk voor!

 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto

 

Mag ik jullie ceremoniemeester of weddingplanner zijn en wil je je ook laten verrassen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

 

Foto's: RuudC Fotografie


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: