Zomer! Tijd voor een...winteractie!

07 Augustus 2013
Terug

Huh? Een blog over een winterwedding? En het is hartje zomer?! Juist! Nu we al de hele zomer van heerlijke temperaturen aan het genieten zijn zul je er misschien niet direct bij stil staan, maar trouwen in de winter is ook echt heel bijzonder en mooi!

 

Vorig jaar mocht ik in december twee prachtige bruiloften verzorgen. Compleet met sfeervolle vuurkorven, een heerlijke glühwein bij ontvangst en een ceremonie met knapperend haardvuur op de achtergrond. Je krijgt het er vanzelf warm van!

Trouwen in de winter heeft zeker zo zijn voordelen.  Geen stress over het weer (kunnen we buiten trouwen of niet is überhaupt geen kwestie), geen zorgen of je favoriete datum nog wel vrij is en geen gasten die moeten afzeggen vanwege hun zomervakantie. Ideaal toch?!

 

De reden dat ik juist nu dit blog schrijf, is dat deze periode bij uitstek een tijd is waarin veel huwelijksaanzoeken worden gedaan. Zomervakantie, een romantisch etentje of een idyllische zonsondergang en daar komt de vraag der vragen! Jaaa natuurlijk wil je met hem of haar trouwen! En het liefst zo snel mogelijk! Dus waarom zou je wachten tot de volgende zomer? Waarom niet gewoon eens net even anders dan anders en kiezen voor een sfeervolle wonderschone winter wedding?

 

  

 

Omdat de tijd qua voorbereiding dan natuurlijk wel wat krapper is, wil Fabuloes Weddings jullie graag helpen met de organisatie van jullie winterbruiloft. Want trouwen in hartje winter, wanneer de mooiste locaties en beste leveranciers gewoon beschikbaar zijn, wie wil dat nu niet? Fabuloes Weddings gaat voor jullie aan de slag, zodat jullie gewoon verder kunnen nippen aan jullie cocktailtje en kunnen genieten van deze heerlijke zomer. Klinkt goed toch? Aarzel niet en kijk snel naar de Fabuloes Weddings Winteractie! Tot snel!

 

Nog niet overtuigd? Bezoek dan eens het Winter Wedding inspiratiebord van Fabuloes Weddings op Pinterest...


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: