Summer Chique Wedding

11 September 2013
Terug

Af en toe is het fijn om even terug te blikken. Naar die prachtige bruiloft van Ruben en Susanne bijvoorbeeld, die in mei van dit jaar plaatsvond.

 

Een Summer Chique Wedding, dat moest het worden! Ruben en Susanne zagen het al helemaal voor zich toen ik hen vorig jaar sprak tijdens onze kennismaking. Een super lief en spontaan bruidspaar, dat vooral een relaxte bruiloft in gedachten had. De klik was er meteen en ik mocht hun ceremoniemeester zijn.

 

Relaxed werd het zeker. Nog nooit zag ik ’s ochtends vroeg zo’n rustige bruid, die goed had geslapen en op haar gemak haar en make-up liet doen. Geen gestress, geen gehaast, alles onder controle. Aan het begin van de middag kwam haar net zo relaxte bruidegom, die de ochtend met ‘de mannen’ had doorgebracht zijn prachtige bruid ophalen. De liefde spatte er vanaf!

 

Samen met het bruidspaar en fotografe Kim vertrokken we voor een ongedwongen fotoshoot naar een prachtig stukje Limburg, de Beegderheide. Hun hond Ali had de tijd van zijn leven en bleek ook nog eens een ideaal fotomodel te zijn! Voor wat afwisseling in de fotoshoot reden we nog even door naar Thorn, het witte stadje. De zon brak door en het zomersfeertje was compleet!

 

In de tussentijd genoten de gasten van het bruidspaar in Roermond van een High Vlaai, typisch Limburgs natuurlijk. Toen het bruidspaar aankwam was het al snel tijd voor het diner, dat gepaard ging met de nodige persoonlijke speeches en emotionele momenten. En daarna was het eindelijk het tijd voor het moment suprême, de huwelijksvoltrekking! Op het stadhuis in Roermond wachtten inmiddels vele vrienden en familie om hiervan getuige te zijn. Na een volmondig JA, werd koers gezet richting Beachclub Degreez. Als je het hebt over Summer Chique…Op deze prachtige locatie kon na een geweldige openingsdans het feest losbarsten, met voor ieder wat wils. Binnen een goed gevulde dansvloer met zomerse tunes, buiten relaxte bedden waar men heerlijk even bij kon kletsen of een zomerse Corona drinken bij de sfeerhaard op het terras. Ruben en Susanne genoten van ieder moment. En terecht, dit was echt een heerlijke bruiloft om weer bij aanwezig te mogen zijn!

 

Fotocredits: Kim Fotografeert

 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto


Terug

Share this:
Reacties

SusanneZaterdag 14 September - 18:12 

smileyWauw loes!
Gaaf en mooi geschreven! Leuk!! 
Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: