Wedding Quotes

02 Mei 2014
Terug

Ik zal er eerlijk voor uitkomen: ik ben gék op goede quotes! Een goede quote maakt me aan het lachen terwijl ik mijn eentje achter mijn bureau zit, zet me aan het denken als ik het even niet meer weet en laat een traantje vloeien als ie op het juiste moment voorbij komt.

 

En laten we eerlijk zijn: een bruiloft is hét moment bij uitstek voor een passende quote. Ben je nog op zoek naar een leuke tekst als welkomstbord op jullie feest, zoek je een mooie afsluiter voor je persoonlijke trouwbelofte of vind je het misschien best lastig om je gevoel onder woorden te brengen? Laat je inspireren door deze quotes. Ik ben heel benieuwd welke er op jullie trouw-tegeltje komt te staan!

 

 

Klik voor een vergroting/verkleining op de foto


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: