De Perfect Trouwlocatie - Voor Ieder Wat Wils!

27 Mei 2014
Terug

Met 5 jaar weddingplan-ervaring, 10 jaar werkervaring en 30 jaar woonervaring in Limburg, zou je denken dat ik alle mooie plekken in deze provincie inmiddels wel gezien heb. Maar niets blijkt minder waar en ik blijf me vaak genoeg verbazen over de vele schoonheden die Limburg kent. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, maar er zijn ook locaties, waar ik na 5 jaar nog steeds niet aan toe gekomen was om te bezoeken. Maar dan...word je gebeld door de locatie zelf en wordt een afspraak natuurlijk meteen gemaakt.

 

Buitenplaats Vaeshartelt      

 

Zo ging het bij Buitenplaats Vaeshartelt. Een gevestigde naam in Zuid-Limburg, maar onlangs was ik er dus voor de eerste keer. Zonde! Ik had er veel eerder naar toe moeten gaan! Wat een gave locatie zeg.

Buiten het feit dat ik zelf natuurlijk ook al gauw een mening heb over een bepaalde locatie, bekijk ik het ook altijd uit oogpunt van een bruidspaar. Is het geschikt voor het bruidspaar dat een klassieke, romantische locatie zoekt? Of toch meer het stel dat een trendy plek zoekt, met genoeg ruimte buiten? En zo zijn er nog wel wat varianten te noemen natuurlijk. Nou, ik kan je zeggen Buitenplaats Vaeshartelt heeft echt alles!

 

Een prachtige klassieke zaal voor je ceremonie en een romantische salon voor het aansnijden van de bruidstaart, waarbij je zo het wijdse terras op loopt. Een gigantisch park waar je in kunt verdwalen om de mooiste foto's te maken, een grootse tuin waar je buiten kunt trouwen of een intiem theehuisje voor een kleine ceremonie met je naaste familie. Maar ook; een moderne feestzaal voor het feest tot in de late uurtjes, of een boomgaard waar je aan lange tafels kunt dineren.  En zo kan ik nog wel even doorgaan...

 

       

 

Overigens zijn er ook genoeg hotelkamers om al je gasten te laten slapen, zodat je de volgende dag nog even lekker kunt napraten aan het ontbijt of de brunch. Heb je het in de gaten? Ik zie het al helemaal zitten!

 

Wil jij ook trouwen in Limburg? Neem dan gerust contact met me op, samen maken we er een fantastische dag van!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: