Real Wedding: Goud en glitter on the beach!

29 Oktober 2014
Terug

Vier je je bruiloft bij een beachclub, dan hoop je eigenlijk maar op één ding: goed weer. Wanneer je trouwt op 17 september, kan dat natuurlijk alle kanten op. Gelukkig waren de weergoden Peter en Bianca gunstig gezind en konden zij de hele dag genieten van volop zon, een strakblauwe lucht en vijfentwintig graden. Een mooiere setting voor deze beachwedding hadden we niet kunnen bedenken!

 

 

Peter en Bianca gaven tijdens de voorbereiding aan dat ze een relaxte dag wilden. Bianca keek uit naar een prachtige ceremonie, Peter verheugde zich vooral op het knalfeest. Het moest een dag worden om nooit te vergeten, voor hen maar ook voor al hun gasten en dit alles in de themakleuren wit, goud en glitter. En een overgetelijke dag, dat werd het zeker!

 

 

Voor ons begon de dag al vroeg met het treffen van alle voorbereidingen en styling, zodat alles er tiptop uitzag toen de enthousiaste daggasten 's middags met de bus aankwamen bij Beachclub Degreez. Velen waanden zich in Ibiza! Alle gasten zaten op hun plek en toen was het tijd voor de 'grande entree' van het  stralende bruidspaar. De Soulm3n begeleidden hen met hun prachtige stemmen naar de ceremonie. Het was een feest om naar te luisteren en te kijken!

 

 

Toen het officiële gedeelte voorbij was, werd het tijd om samen te toosten. Het bruidspaar nam de felicitaties in ontvangst en het Cupcakemeisje en Macaronmeisje zorgde voor de nodige zoetigheden. Het weer was perfect, zodat iedereen lekker op het terras kon loungen en bijkletsen. Er werd al snel door verschillende dames gretig gebruik gemaakt van de mand met slippers die ingeruild werden voor de hoge hakken!

 

 

Nadat er heerlijk genoten werd van een mediterraans diner, brak al snel de feestavond aan. Peter had zich hier niet voor niks al zo lang op verheugd, want een groot feest dat werd het zeker! De ene na de andere artiest gaf acte de presence en tussendoor werden de gasten op de foto gezet door Het Camerameisje, konden ze oesters proeven bij de Oesterman, werden er cocktails geshaked en buiten heerlijke satéspiesjes gegrilld.

 

 

Om middernacht was het tijd voor een knallende vuurwerkshow die voor de nodige oeeh's en aah's zorgde. Hierna knalde het binnen nog even door, toen de SoulM3n weer hun opwachting maakten en het feest swingend afsloten.

 

Het was een feest om deze bruiloft te organiseren, te begeleiden en mee te maken. Peter en Bianca, heel veel geluk gewenst samen!

 

De foto's zijn van Youri Claessens. Bekijk hier ook de video die MooisteFilm maakte voor het bruidspaar:

 

 

 

Wil jij ook zo'n toffe bruiloft en kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Neem dan gerust contact met me op! Wil je weten hoe Peter en Bianca de samenwerking met Fabuloes Weddings hebben ervaren? Lees dan hun referentie!

 

 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: