Hoe Maak Ik De Juiste Keuzes Voor Mijn Bruiloft?

14 Juli 2011
Terug

Elk bruidspaar dat bezig is met de voorbereidingen van hun bruiloft zal het gevoel herkennen: twijfel. Soms begint het al als het jawoord net gevallen is. Kunnen we de stress van alle voorbereidingen wel aan, gaat die organisatie ons wel lukken, hebben wel overal aan gedacht?? En daarna gaat de twijfel verder, over alle keuzes die gemaakt moeten worden.

De trouwbranche groeit en groeit, en de keuzes die je in de aanloop naar je bruiloft allemaal voorgelegd krijgt liegen er dan ook niet om. Google maar eens op bruidsfotograaf of trouwbedankjes en je weet niet wat je ziet. Laat staan waar je moet beginnen. Wie biedt welke stijl, wat is de prijs-kwaliteit verhouding en welke persoon zit er achter die mooie website? Want als er iets belangrijk is op jullie dag, dan is het wel een goede klik met je leveranciers. En dat is iets dat je niet kunt afleiden uit een website. Om de keuze hierin makkelijker te maken, kun je een professionele weddingplanner inschakelen. Die kan aan de hand van jullie wensen en eisen, een prima selectie maken van leveranciers die niet alleen bij jullie persoonlijk passen, maar ook binnen jullie budget vallen. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk! En zo wordt die massa aan informatie steeds voor jullie in hapklare brokken aangeleverd. Dat houdt de voorbereiding wel zo overzichtelijk, en vooral leuk!

Een andere tip om niet te verzanden in alle mogelijkheden die je worden aangeboden: zorg ervoor dat jullie in hoofdlijnen goed voor ogen hebben hoe jullie ideale dag eruit ziet. Knip plaatjes uit tijdschriften of houd samen een brainstorm. En zodra je een beeld hebt van hoe jullie perfecte dag eruit komt te zien, denk dan ook even aan het kostenplaatje. Regelmatig spreek ik bruidsparen die wel in geuren en kleuren kunnen vertellen hoe hun perfecte dag eruit moet zien, maar geen idee hebben hoeveel dit gaat kosten, of hoeveel geld ze er überhaupt aan uit willen geven. Oké, de financiën zijn misschien niet het leukste onderdeel van je bruiloft, maar je zult er van tevoren heel goed over na moeten denken. Als je aan de slag gaat zonder budget, is het eind zoek en zul je nog wel eens bedrogen uit kunnen komen aan het eind van de rit. En dan krijgt het befaamde ‘geld tellen tijdens de huwelijksnacht’ opeens een heel andere lading…
 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: