Trouwen in Mei? Begin op Tijd!

06 Mei 2015
Terug

Het is mei...dé trouwmaand bij uitstek! Afgelopen zaterdag had ik mijn eerste bruiloft van het seizoen en nu zit ik alweer midden in de laatste voorbereidingen voor nog vier andere bruiloften deze maand. Mei is al jaren populair als trouwmaand en niet voor niets natuurlijk.

 

 

 

Dat heerlijke lente-zonnetje of als je geluk hebt al zomerse temperaturen hier en daar. Dat zorgt sowieso al voor stralende blikken overal om je heen. Dan heb je nog alle bloeiende bloesem en bloemen die supermooi staan op je foto's, een betere achtergrond kun je niet hebben. En zo kan ik nog wel even doorgaan met alle voordelen om te trouwen in mei.

 

Maarrrrr....je bent natuurlijk niet het enige bruidspaar dat op dit idee komt. En dat betekent doorgaans: zorgen dat je er snel bij bent. Er zijn vast meer bruidsparen aan het azen op jouw favo locatie, die te gekke fotograaf of die ene toffe trouwauto. Zorg er dus voor dat je tijdig begint met je voorbereiding, en de zaken die niet mogen ontbreken op je bruiloft, snel vastlegt. Een jaar van tevoren hiermee beginnen is echt geen overbodige luxe. Sterker nog, ik ken voorbeelden van locaties of fotografen die twee jaar geleden al vastgelegd werden voor 15-05-15, dé trouwdatum van dit jaar.

 

 

En ben je nu toch wat aan de late kant...no worries. Met een beetje speurwerk, weet ik vaak nog wel een héél goed alternatief voor je te vinden. Laat me weten waar ik je bij kan helpen!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: