Het trouwseizoen bijna ten einde...

07 Oktober 2015
Terug

Oh my...het laatste blog is al een hele tijd geleden! Tja, er kwam even een nogal druk trouwseizoen tussendoor!

Met nog een laatste herfstbruiloft op de planning is het tijd om alvast terug te kijken op het afgelopen trouwseizoen.

 

              Foto: Moodz Fotografie

 

Het is bijna onmogelijk om niet in clichés te vervallen als ik denk aan alle bruiloften die Fabuloes Weddings mocht organiseren. Werkelijk alles is voorbij gekomen, van prachtige papa's en mama's die elkaar het jawoord gaven onder toeziend oog van hun lieve kinderen, stoere koppels die hun bruiloft anders dan anders vierden, romantische stellen op een kasteel omringd door hun liefste vrienden en familie en de avontuurlijke lovebirds die hun grenzeloze liefde in het buitenland besloten te beklinken.

 

               Foto: Leon Duinmaijer

 

Zoals altijd heeft ieder bruidspaar een speciaal plekje in mijn hart, het zijn tenslotte intensieve tijden van voorbereiding die je zo samen doormaakt. En als ik kijk naar de agenda van 2016 weet ik dat het weer net zo'n bijzonder jaar gaat worden, met lieve bruidsparen en hun mooie plannen. De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in volle gang en ik mag me alweer verheugen op prachtige dagen op kastelen, beachclubs en in het buitenland.

 

              Foto: AD Foto's

 

Hebben jullie ook trouwplannen voor 2016? En kun je her en der nog wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding? Mail of bel me gerust voor meer informatie!

 

En check ook vooral even de referenties van de bruidsparen die jullie voorgingen!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: