Back in business!

10 Maart 2016
Terug

Zo, dat was best een beetje gek. Om een aantal maanden 'zomaar' verlof te hebben. Niet zomaar natuurlijk, ik heb in de tussentijd een heel lief mooi mannetje op de wereld mogen zetten! Maar toch, om mijn werk los te laten in die tijd dat was best wel vreemd.

 

En nu ben ik sinds een week weer aan het werk en lijkt het alsof er niets heeft stilgestaan. Tijdens mijn verlof konden de bruidsparen met hun vragen terecht bij collega Wendy en stiekem begon ik hier en daar toch alweer wat mail te beantwoorden. De komst van ons kindje viel midden in het laagseizoen, dus wat dat betreft was er ook wel even ruimte om rustig aan te doen. Maar nu staat het trouwseizoen weer voor de deur en gaan we weer volop knallen!

 

 

Ik verheug me zo op komend seizoen! We starten op Skopelos, gaan naar Corfu en de Belgische Ardennen. Maar niet zonder daar tussenin de mooiste plekken in Limburg weer aan te doen natuurlijk! Van knusse weekendbruiloften tot knallende beachparty's, alles komt weer voorbij!

 

Laat maar komen trouwseizoen van 2016, ik ben er klaar voor!

 

 

Ga jij ook trouwen in 2016, help je hulp nodig of zoek je nog een professioneel ceremoniemeester? Laten we onder het genot van een kop koffie eens bespreken wat Fabuloes Weddings voor jullie kan betekenen!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: