Trouwen In De Winter!

12 Mei 2016
Terug

Het is mei, dé trouwmaand bij uitstek. En toch schrijf ik een blog over Trouwen in Winter. Je zult je afvragen waarom...

 

Trouwen gebeurt vaak in de maanden mei tot en met september. Check het bij een willekeurig bedrijf in de trouwbranche en ze zullen beamen dat dit hun drukste maanden van het jaar zijn. 'Ja natuurlijk!' zul je denken. Iedereen wil toch  een heerlijk zonnetje, fijne temperatuur en lekker buiten trouwen. Maar ja, we zijn nog steeds in Nederland, waar zon en fijne temperatuur geen garantie zijn. Daarnaast, waarom zou je ervoor kiezen om te trouwen in de drukste maanden, waardoor je favoriete locatie of fotograaf misschien al niet meer beschikbaar zijn en je voor een plan B moet kiezen. Waarom zou je al je bruiloftsgasten vragen hun vakantieplannen aan te passen op jullie feest? En waarom zou je twee weken voor je bruiloft je stemming dagelijkslaten bepalen door de Weeronline-app? Het kan namelijk ook anders...

 

 

Voor die bruidsparen die net even buiten de gebaande paden denken, en juist in de wintermaanden (november - december - januari - februari)  willen trouwen, hebben Hotel Winselerhof en Fabuloes Weddings een mooi aanbod!

 

Ken je Hotel Winselerhof nog niet? Dan is het zaak om er snel eens langs te gaan. Maar let op; want je bent meteen verkocht! In dit prachtige stukje Zuid-Limburg waan je je op een hoeve in Italië, met een prachtige binnenplaats waar je kunt trouwen (denk: sfeervolle vuurkorven, heaters en knusse dekentjes voor je gasten!), een restaurant dat alles ademt dat Italië heet en een tuin met wijngaarden zoals je dat alleen van het buitenland kent. Maar dit alles ligt dus gewoon in Zuid-Limburg, op slechts twee uurtjes rijden van Utrecht.

 

Tijdens de Winter Wedding staat je een compleet verzorgde bruiloft te wachten. Van de wettelijke huwelijksceremonie tot het proosten met prosecco en het aansnijden van de feestelijke bruidstaart, gevolgd door een relaxte borrel en uitgebreid bourgondisch diner en uiteraard een spetterend knalfeest. En voor jullie belangrijkste gasten zijn alvast de bedden opgemaakt en staat er de volgende ochtend een heerlijk ontbijt klaar.  

 

 

Om jullie tijdens de voorbereidingen van de bruiloft én uiteraard op de huwelijksdag zelf geheel te ontzorgen, krijgen jullie in de voorbereidingen een Trouwadviesgesprek met Fabuloes Weddings en zijn wij op de huwelijksdag zelf als professioneel ceremoniemeester aanwezig.

 

Hotel Winselerhof en Fabuloes Weddings hebben samen een uniek aanbod voor jullie gemaakt.  Samen met 30 daggasten en 100 avondgasten genieten jullie al voor € 9.900,- van jullie huwelijksdag zoals hierboven kort beschreven.

 

 

Waar wacht je nog op? Mail snel naar Fabuloes Weddings om het complete programma te ontvangen, of maak een afspraak bij Hotel Winselerhof. Wij kijken uit naar jullie WinterWedding!


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: