Origineel Huwelijkscadeau? Een Wereldkaart!

25 Oktober 2018
Terug

Het is een dilemma voor iedere bruiloftsgast: wat geven we cadeau aan het bruidspaar? 

 

Als er een envelopje op de uitnodiging staat, slaakt menigeen een zucht van verlichting. Hehe, alweer een zorg minder. Maar zeg nu zelf, het is toch eigenlijk veel leuker om gewoon een tof cadeau mee te kunnen nemen naar een bruiloft, dan dat saaie envelopje?!

 

Zelf houd ik enorm van reizen en al het moois te ontdekken dat deze wereld ons te bieden heeft. Ik vind de nieuwe interieurtrend van wereldkaarten dan ook echt gaaf! En met mij velen denk ik.

 

Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook een tof huwelijkscadeau? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.

 

 

De verschillende materialen

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Zo kun je precies dat materiaal kiezen wat bij het bruidspaar past!

 

Unieke wereldkaarten

Naast verschillende materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Een van die soorten is de historische wereldkaart. Deze kaart heeft een uniek vintage uiterlijk. Supergoed passend bij een huwelijk in vintage thema! Daarnaast kun je kiezen voor een trendy wereldkaart. Bij een trendy wereldkaart kun je aparte designs verwachten. Een kaart met stippenpatroon of een waterverf wereldkaart bijvoorbeeld.  Bij trendy wereldkaarten gaat het om het ontwerp, niet om de informatie. Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart te geven waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.

 

Grote wereldkaarten

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan een complete muur vullen. Een complete muur bedekt met kaart klinkt misschien heftig, maar het resultaat kan heel mooi zijn! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

 

Ik denk echt dat dit een supertof cadeau is voor veel bruidsparen.  Er is zoveel mogelijk, dat het echt aan te passen is naar de stijl van het bruidspaar. En helemaal persoonlijk wordt het met een stadskaart! Stadskaarten zijn hippe en gedetailleerde weergaven van grote steden. Een zwart-witte weergave van de wijken van Maastricht bijvoorbeeld. Hoe leuk is het als je daar gaat trouwen, om als cadeau een kaart van die bijzondere plek te krijgen! Vergeet het envelopje, met dit huwelijkscadeau ga je pas écht indruk maken!

 


Terug

Share this:
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats uw reactie

Naam:
E-mail:
Reactie:

SPAM-beveliging: