• Mogelijkheden
 • Mogelijkheden
 • Mogelijkheden
 • Mogelijkheden
 • Mogelijkheden
 • Mogelijkheden
 • Mogelijkheden

Mogelijkheden

‘Wat doe jij dan allemaal als weddingplanner?’ is een vraag die mij vaak gesteld wordt. Mijn antwoord: ‘Precies wat het bruidspaar wil! En natuurlijk nét dat beetje extra wat ze niet verwachten, want dat is het allerleukst. Oftewel: verwachtingen overtreffen!’.


De dienstverlening van Fabuloes Weddings is als volgt onder te verdelen, waarbij uiteraard elk pakket wordt afgestemd op de exacte wensen van jullie als bruidspaar.

 

Weddingplanner Plus

Als je kiest voor totale ontzorging

 

 • Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en denk je nu alleen nog maar: ‘Help wat nu?’
 • Laat je drukke agenda het niet toe om ook nog tijd vrij te maken om een bruiloft te plannen?

 

Wees gerust, je bent niet de enige. Een bruiloft plannen is niet niks. Een tijdrovende klus en ook nog eentje waarvan het resultaat in één keer goed moet zijn. Als jij in die drukke voorbereidingsperiode gewoon lekker je eigen ding wil blijven doen, laat je Fabuloes Weddings haar ding doen, namelijk jouw bruiloft organiseren.

Jullie geven jullie wensen, eisen en budget aan, Fabuloes Weddings doet de rest. Natuurlijk is er tussentijds contact om de voortgang te bespreken, en zullen er ook nog steeds dingen overblijven die ik niet voor jullie kan regelen, maar het echte planningswerk kunnen jullie met een gerust hart aan mij overlaten. Ik vind dat namelijk leuk! :-)

 

Uiteraard worden jullie van A tot Z ontzorgd, dus ook op de huwelijksdag ontbreekt het jullie aan niets. Hoe relaxed wil je het hebben?

Waar andere bruidsparen stress hebben in de voorbereidingstijd, loopt het voor jullie relaxed en op rolletjes. Je houdt gewoon tijd voor elkaar en voor je dagelijkse dingen. En dat is fijn, want jullie leventje is al niet bepaald rustig te noemen! Wat een fijn idee om geen dingen te hoeven uitbesteden aan vrienden en familie, om je niet te hoeven haasten om alles op tijd af te krijgen voor de bruiloft en om het vooruitzicht te hebben op een fantastische huwelijksdag. Dat wil iedereen wel toch?

 

‘Loes heeft onze dag perfect georganiseerd!’ Peter en Bianca

 

‘Je hebt ons echt heel goed geholpen en veel (zoek)werk uit handen genomen. Alle mensen met wie jij samenwerkt zijn zonder uitzondering TOP!’ Bram en Vivianne

 

Kies je voor weddingplanner Plus dan kies je voor:

 • Je kunt de totale planning helemaal loslaten! Fabuloes Weddings regelt alles! Met recht van A tot Z te noemen. Van het uitzoeken van de locatie(s) tot alle gewenste leveranciers. De tekst voor het drukwerk, de bedankjes, goodiebags voor de gasten, naamkaartjes tijdens het diner en alle andere kleine details waar je überhaupt nu nog niet aan denkt! Dit alles wordt op maat voor jullie uitgezocht, aangepast naar jullie wensen en eisen.
 • Draaiboeken, algemene voorwaarden, offertes checken…ook dat kun je aan Fabuloes Weddings overlaten
 • Het regelen van overnachting en vervoer voor jullie gasten
 • Gasten kunnen via de online RSVP-tool inloggen op een speciaal voor jullie ontworpen gedeelte op de website om zich aan te melden, dieetwensen of andere zaken door te geven
 • Op de huwelijksdag zelf zijn we aanwezig met twee ceremoniemeester om alles gestroomlijnd te laten verlopen
 • Totale ontzorging, dat is het doel!

 

Laten we snel kennismaken, dan kan ik voor jullie aan de slag!

 

 


Weddingplanner

Samen plannen we jullie bruiloft

 • Ben je ten huwelijk gevraagd en kan je niet wachten om te beginnen met al het uitzoekwerk?
 • Maar heb je ook een drukke baan en rijk sociaal leven en vraag je je af waar je die extra uren vandaan gaat halen om de bruiloft exact zo te plannen als jij zou willen?

Fabuloes Weddings to the rescue! Haal diep adem, je hoeft het niet alleen te doen. Ik adviseer, zoek uit, bedenk, ondersteun en vertel waar nodig wat de beste opties zijn voor jullie bruiloft. Natuurlijk blijven de leuke dingen over voor jullie zelf! Bruidskleding passen, taart proeven, locaties bekijken…roep maar wat je zelf wil doen en dat waar je geen tijd of zin in hebt, doe ik. Zo simpel kan het zijn! En uiteraard hoef je geen vrienden of familie te belasten met de taak van ceremoniemeester, want ook dat neem ik op me. Zodat iedereen kan: genieten!

 

Zeg nou zelf, het is toch veel leuker als je later terugkijkt op je bruiloft en ook de voorbereiding een feestje was? Dat je nog tijd had om leuke dingen samen te doen, geen ruzie hoefde te maken met vrienden die stiekem geen ceremoniemeester wilden zijn, je een gevoel van ‘het komt wel goed’ had tijdens de hele bruiloftvoorbereiding en uiteraard op de dag zelf. Om het over die fantastische huwelijkdag nog niet eens te hebben!

 

‘Wat Loes kon herleiden uit onze brei van wensen en ideeën was werkelijk fantastisch’ Bram en Karin

 

‘Wij kunnen echt zeggen dat we door de hulp van Loes een onvergetelijke dag hebben gehad. En onze gasten ook!’ Hans en Sylvia

 

Wat regelt jullie weddingplanner?

 • In een eerste gesprek worden al jullie wensen besproken, zodat ik aan de slag kan met het selecteren van de mooiste locaties en de beste leveranciers passend bij jullie wensen en eisen. Met een aantal leveranciers gaan jullie zelf aan de slag. Niets anders dan maatwerk binnen een pakket van 40 uur incl. het ceremoniemeesterschap.
 • We denken samen na over een thema of bepaalde stijl die als leidraad voor de dag kan gelden. 
 • Ik onderhoud de contacten met leveranciers, check offertes en voorwaarden en plaats reserveringen voor jullie.
 • Het draaiboek wordt opgesteld en afgestemd met alle betrokkenenWe hebben tussentijds regelmatig contact om alles op elkaar af te stemmen en samen te brainstormen. Geen zorgen, ik kom niet maandelijks over de vloer, maar sta sowieso per telefoon en mail altijd voor jullie klaar.
 • Ik creëer of controleer de teksten voor het drukwerk
 • Jullie mogen gebruik maken van de online RSVP tool van Fabuloes Weddings, waarmee jullie gasten zich online voor jullie bruiloft kunnen aanmelden
 • Ik ben als ceremoniemeester aanwezig tijdens jullie huwelijksdag, zodat al jullie vrienden en familie óók onbezorgd kunnen genieten
 • Van de bloemen ophalen tot cadeaus naar huis brengen, ik ben jullie PA op de huwelijksdag.

Ik maak heel graag kennis met jullie, laat je me even weten wanneer dat gelegen komt?Trouwadviesgesprek

Voor de zekerheid…

 • Stijgt de spanning met de minuut als je eraan denkt dat je over een paar maanden of weken gaat trouwen?
 • Heb je alles geregeld, maar twijfel je of je ook wel aan alles gedacht hebt?

Met het Trouwadviesgesprek biedt Fabuloes Weddings je de mogelijkheid om in een twee uur durend gesprek even alles door te lopen met een ervaren weddingplanner. We bekijken of jullie draaiboek logisch in elkaar zit en schaven waar nodig nog bij. Als er nog leveranciers ontbreken adviseer ik jullie hierin en daarnaast krijgen jullie tips en adviezen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes gaat verlopen. Zet alvast al je vragen op papier, want je mag ze allemaal op mij afvuren! Zodat je na het Trouwadviesgesprek met een veilig gevoel zorgeloos kunt toeleven naar jullie mooiste dag!

 

‘Hehe, ik kan de laatste weken weer rustig slapen’. Bruid Marieke.

 

‘Ik zag echt door de bomen het bos niet meer, nu gelukkig wel weer!’ Bruid Patricia.

 

Met andere woorden, boek het Trouwadviesgesprek en ontvang:

 • Een twee uur durend adviesgesprek waarin we alles doorlopen waar je nog vragen over hebt.
 • Een professionele check op je draaiboek. Zit alles logisch in elkaar en is het haalbaar zoals je het hebt bedacht?
 • Tips en tricks over je huwelijksdag. Je zult niet de laatste zijn die tijdens dit gesprek zegt: ‘Ai daar had ik nog helemaal niet over nagedacht!’ Maar nu ben je nog op tijd!
 • Kortom, alle losse eindjes worden aan elkaar geknoopt
 • Na afloop ontvang je het Trouwadviesrapport, maar daarin alle besproken onderwerpen, links naar de beste leveranciers en tips om je trouwdag op en top persoonlijk te maken.

Plan snel een afspraak in voor dit Trouwadviesgesprek voor € 397,-.